Metatieto-rakenteen hallinta. 12.-13.3.2024

Jokainen organisaatio kehittyy – tarpeet muuttuvat, tarkentuvat ja laajenevat – jolloin myös vaatimukset M-Filesia kohtaan voivat muuttua. Kun hallitset M-Filesin metatietorakenteen muokkaamisen, on muutoksen matkassa pysyminen helppoa.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

  • tarjoaa kattavat tiedot M-Filesin metatietorakenteesta ja sen muokkaamisesta
  • laajentaa ymmärrystä M-Filesin toiminnasta ja mahdollisuuksista
  • antaa hyviä vinkkejä tiedon soveltamiseen omassa käyttöympäristössä

Metatietorakenteen hallintaan tutustutaan käytännönläheisten esimerkkien ja harjoitusten avulla. Osallistujilla on käytössään virtuaalinen ympäristö sekä koulutusmateriaalit, jotka jokainen kouluttautuja saa mukaansa koulutuksen päätteeksi. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet tehdä itsenäisesti muutoksia ja lisäyksiä yrityksesi M-Filesin metatietorakenteeseen. Koulutusryhmät ovat pienryhmiä, ja kouluttajia on aina kaksi, jotta osallistujilla on mahdollisuus saada henkilökohtaista opastusta tarvittaessa.

KENELLE KOULUTUS ON SUUNNATTU

M-Filesin metatietorakenteen hallinta -koulutus on suunnattu yrityksen M-Filesin kehittämisestä vastaaville henkilöille. Koulutus sopii erityisesti osastopäälliköille, tiiminvetäjille ja muille henkilöille, jotka tiedostavat oman yksikkönsä liiketoiminnalliset tarpeet dokumenttienhallinnassa. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä tietämystä IT-järjestelmien hallinnasta.

HINNOITTELU

Koulutus on osa M-Files Academyn Business Administrator -koulutusohjelmaa, joka sisältää neljä (4) koulutusta. Business Administrator -koulutuskokonaisuuden hinta on 3780 euroa / henkilö (alv 0 %). Yksittäisen koulutuksen hinta on 995 euroa / henkilö (alv 0 %). Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalin sekä pääsyn virtuaaliympäristöön.

AJANKOHTA

M-Filesin metatietorakenteen hallinta -koulutus toteutetaan etäkoulutuksena kahtena peräkkäisenä päivänä. Koulutuspäivän pituus on 4,5 tuntia eli koulutuksen kokonaiskesto on 9 tuntia. Koulutuspäivät alkavat klo 10.00 ja päättyvät klo 14.30. Koulutussessioiden aikana pidetään pieniä taukoja.

ILMOITTAUTUMISET

koulutukset@m-files.com