Suojaus-asetusten hallinta 29.-30.5.2024

Tiedonhallinnassa on erityisen tärkeää, että oikea tieto on oikeiden ihmisten saatavilla. Siksi M-Files-järjestelmässä on huomioitu erityisesti suojausasetusten monipuolinen hallinta ja automatisointi. M-Filesin automaattisten suojausasetusten avulla voidaan määrittää entistä vahvempia ja monipuolisempia käyttöoikeuskäytäntöjä. Monipuolisten suojausasetusten myötä käyttäjän kannalta epäoleellista tietoa voidaan piilottaa ja toisaalta tuoda esiin käyttäjälle oleellista tietoa. 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

  • perehdyttää suojausasetusten periaatteisiin ja mahdollisuuksiin
  • tarjoaa laajan ymmärryksen metatietopohjaisista suojausasetuksista
  • antaa hyviä vinkkejä esimerkiksi projektidokumentaation suojauksista

Suojausasetusten hallintaan tutustutaan käytännönläheisten esimerkkien ja harjoitusten avulla. Osallistujilla on käytössään virtuaalinen ympäristö sekä koulutusmateriaalit, jotka jokainen kouluttautuja saa mukaansa koulutuksen päätteeksi. Koulutuksen jälkeen sinulla on ymmärrys M-Filesin monipuolisista suojausasetusmahdollisuuksista ja valmiudet määrittää metatietoihin perustuvia suojausasetuksia. Koulutusryhmät ovat pienryhmiä, ja kouluttajia on aina kaksi, jotta osallistujilla on mahdollisuus saada henkilökohtaista opastusta tarvittaessa.

KENELLE KOULUTUS ON SUUNNATTU

Koulutus on suunnattu M-Filesin metatietorakenteen määrittelyssä mukana oleville henkilöille sekä M-Filesin pääkäyttäjille. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä tietämystä IT-järjestelmien hallinnasta. Hyvä perustuntemus M-Filesin metatietorakenteen hallinnasta on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

HINNOITTELU

Koulutus on osa M-Files Academyn Business Administrator -koulutusohjelmaa, joka sisältää neljä (4) koulutusta. Business Administrator -koulutuskokonaisuuden hinta on 3780 euroa / henkilö (alv 0 %). Yksittäisen koulutuksen hinta on 995 euroa / henkilö (alv 0 %). Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalin sekä pääsyn virtuaaliympäristöön.

AJANKOHTA

M-Filesin suojausasetusten monipuolinen hallinta -koulutus toteutetaan etäkoulutuksena kahtena peräkkäisenä päivänä. Koulutuspäivän pituus on 4,5 tuntia eli koulutuksen kokonaiskesto on 9 tuntia. Koulutuspäivät alkavat klo 10.00 ja päättyvät klo 14.30. Koulutuspäivän aikana pidetään pieniä taukoja.

ILMOITTAUTUMISET

koulutukset@m-files.com