The M-Files Community will be updated on Tuesday, April 2, 2024 at 10:00 AM EST / 2:00 PM GMT and the update is expected to last for several hours. The site will be unavailable during this time.

(Webinar in Finnish) Webinaari | Dokumenttien ja sopimusten automatisointi M-Files Mentin avulla

(Webinar in Finnish) Webinaari | Dokumenttien ja sopimusten automatisointi M-Files Mentin avulla

KATSO WEBINAARIN TALLENNE

Tehosta työskentelyä automatisoimalla dokumenttien ja sopimusten luonti

Tervetuloa webinaariimme kuulemaan ja katsomaan, kuinka tehostat työskentelyä dokumenttien automatisoinnilla - ja teet pakollisesta pahasta työpäivän parhaan osuuden!

M-Files Ment helpottaa dokumenttien laatimisprosessia: dokumentteja ja sopimuksia voidaan luoda itsepalveluna nopeasti ja helposti yrityksen ohjeiden ja prosessien mukaisesti.

Saat enemmän aikaan samoilla resursseilla, kun minimoit toistuvat tehtävät ja optimoit prosessit. Voit käyttää säästyneen ajan ja rahan monimutkaisempiin tuottavuutta lisääviin tehtäviin.

Toisin kuin perinteiset dokumenttien automatisointialustat, M-Files Ment keskittyy käytön helppouteen ja ilahduttavaan käyttäjäkokemukseen. Asiakirja- ja sopimuspohjien laatijat oppivat automatisoinnin jopa 15 minuutissa, joten M-Files Ment on yksi markkinoiden nopeimmin käyttöön otettavista dokumenttien automatisointityökaluista.

Kohderyhmä: Jos yrityksessänne laaditaan sopimuksia ja muita dokumentteja kerta toisensa jälkeen käsityönä, M‑Files Ment tarjoaa keinon työskennellä älykkäämmin ja hauskemmin.

Puhuja:  Kaisa Kromhof, VP, M-Files Ment 

Kaisa Kromhof, VP, M-Files Ment

Kaisa Kromhof on aloittanut Mentin kehittämisen jo vuonna 2016. Kaisa toimi alkuun pääjuristina kansainvälisessä yrityksessä ja siirtyi sitten yrittäjäksi. Kaisa siirtyi yrityskaupan myötä M-Filesille helmikuussa 2023 vastaamaan M-Files Mentin myynnistä ja kehittämisestä.

KATSO WEBINAARIN TALLENNE